За нас

Добре дошли във виртуалният оръжеен магазин на Rosbul Arm®.

 

 Фирма  „Росбул Арм” ЕООД е създадена през далечната 1996г., с откриването на първия си обект – оръжеен магазин „Росбул Арм” в гр.София, на бул.”Ал.Стамболийски” 30Б. Не след дълго дружеството става един от лидерите в търговията с ловни, бойни оръжия и аксесоари в България. През 2002 и 2005г. следват откриването на нови магазини съответно в гр. Плевен и гр. Ловеч. От 2010 г. веригата включва и втори обект в гр. София на адрес: ж. к. Дружба-1 бл.183, както и склад за търговия на едро на същия адрес. През 2013 г. отваря врати и последния засега магазин от веригата „Росбул Арм” в гр. Етрополе.

 

С годините компанията става официален представител и дистрибутор на много марки ловни оръжия, патрони, ловно облекло и аксесоари, хладно оръжие включващо ножове, лъкове и арбалети. Във всеки от нашите обекти, клиентите ни могат да получат консултация за желаните от тях артикули, включително и доставка на специфични продукти от страната и чужбина. Към всеки от магазините на дружеството има и специализирани оръжейни работилници, където се извършва гаранционното обслужване на предлаганите от нас продукти, както и всякаква извънгаранционна техническа поддръжка и периодичните технически прегледи на оръжията. Фирмата разполага и със закрито стрелбище за късо нарезно оръжие в гр. Плевен, където се провеждат ежемесечни курсове за безопасно боравене с оръжие. При нашите консултанти, клиентите ни могат да получат подробна информация и помощ, за всичко свързано със специфичния разрешителен режим на търговията с оръжие, боеприпаси и пиротехника. Клиентите на едро могат да разчитат на регулярни доставки на място, включително на задължителните за целта охрана и специализиран транспорт. „Росбул Арм” разполага и с виртуален магазин – www.oragie.net, където могат да се разгледат всички артикули и услуги които предлагаме, както и директно да се поръчат и закупят тези от тях, който са разрешени от закона за електронна търговия.

 

Приятно пазаруване!

 

Екипът на Oragie.Net

Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.