Гаранции и връщане

Закупена стока може да бъде върната в срок от седем дни от получаването й, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на клиента, освен в случаите на фабричен дефект, в които те се поемат от Oragie.net. При проявен фабричен дефект в рамките на 30 дни от получаване на поръчката, Oragie.net се задължава да ремонтира или замени повредената стока или да върне сумата на клиента. За фабричен дефект се приема всяка една повредa, при положение, че не e причиненa умишлено или в следствие на неправилна употреба. Гаранционният срок започва да тече от момента на получаването на пратката. Във всеки един от тези случаи, транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от Oragie.net.

Максималния срок за отстраняване на дефекта, появил се през гаранционния период, е 30 дни. В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.

Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.