01.12.2017

01.12.2017

 

 

Уважаеми клиенти, приятели и партньори,

 

С настъпването на месец декември във виртуалния магазин на Росбул Арм www.oragie.net стартираме специални коледни намаления и оферти, който ще продължат и през януари 2018г. Надяваме се с тях да зарадваме вас и вашите близки в наближаващите коледно-новогодишни празници.

 

Всеки ден от 5 декември до 31 януари ще ви предложим отстъпка от до -50% на следните брандове:

 

Ръчно изработени ножове от норвежката фирма Brusletto, повечето от които се предлагат в ефектни подаръчни кутии – 20%; ножове, сечива и инструменти от Cold Steel – 20%; испански ножове от Cudeman – 20%; ултра тънките френски джобни ножки от Deejo до -50%; стара колекция ловни дрехи от Hart до – 30%; челници и прожектори на стари модели Led Lenser до - 30%; лъкове и арбалети от Man Kung– 20%; бързомерци от Perfect Red Dot за Airsoft - 50%; заточващи системи и аксесоари от Lansky – 30%; стари модели фенери от Maglite– 30%; Warthog - заточваща система V-Sharp Xtreme + чанта – 25% и ръкавици, кобури и чанти за пистолети от Vega Holster - 40%.

 

За първите 50 клиента, които поръчат през виртуалния магазин продукти за над 150 лв., които не са в промоцияще направим специален коледен подарък - ръчно изработен нож Balder от норвежката фирма Brusletto.

 

За повече информация посещавайте редовно нашия виртуален магазин и страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/Oragie.net

 

Приятно пазаруване!

Екипът на Росбул АрмВие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.