05.07.2017

05.07.2017

 

Оръжейни магазини Росбул Арм в партньорство с ловен портал  БГ ЛОВ, представят на вниманието ви двоен конкурс с награди.

 

Период на провеждане на конкурса:

05.07.2017 - 27.07.2017 г. включително

 

Правила и регламенти

 

Конкурс 1 "Това е моята пушка"

Всеки регистриран потребител на ловен портал БГ ЛОВ  може да вземе  участие в този конкурс.

 

Условие за участие и механизъм на конкурса

За участие се счита всеки пост със снимка или снимки, публикувани във Форума тук в >>специална тема Нарезно и Комбинирано ловно оръжие<<. Препоръчително е към всяка снимка да има и кратък текст с марка, модел и калибър на оръжието.

 

Описание на наградата

В края на периода на провеждане на конкурса, Росбул Арм ще предостави  1 брой ръчен боен фар за запалка OPTRONICS  1 200 000 кандела плюс втори рефлектор Blue Eye Beam® KB-4001 - 400,000 кандела. Допълнителна информация за продукта може да видите тук >> https://goo.gl/2KkYic

 

Определяне на печеливш и получаване на наградата

Печелившият участник ще бъде избран от комисия на Росбул Арм чрез томбола, която ще бъде проведена на 28.07.2017 г. от 13:00 ч. Спечелилият наградата от играта ще бъде обявявен в специалната тема във Форума на ловния портал БГ Лов.

 

Конкурс 2 "Аз харесвам Oragie.Net"

 

Място за провеждане на играта

Играта се провежда на Facebook страницата на Росбул Арм на адрес:  https://www.facebook.com/Oragie.net.

  

Продължителност на играта

Играта стартира на 05.07.2017 г. и приключва на 20.07.2017 г. включително. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати продължителността на играта при условие, че оповести промяната предварително на Интернет страницата си във Facebook: https://www.facebook.com/Oragie.net

 

Право на участие

В играта имат право да участват всички физически лица, български граждани, които приемат условията на настоящите >>официални правила<<, с изключение на служители на организатора, свързаните партньори, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

  

Условия за участие и механизъм на играта

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com. Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт. За да участват в играта, потребителите трябва да изпълнят следните условия:  

 

А) Да харесат Facebook страницата на Росбул Арм: https://www.facebook.com/Oragie.net

 

 

 

Б) На https://www.facebook.com/Oragie.net ще бъде публикуванаснимка, съдържаща информация за играта. За да се включи в играта, участникът следва да хареса снимката и да я сподели. След като извърши посочените стъпки, името на участника се включва в жребия за спечелване на наградата.

 

Описание на наградата

В края на периода на провеждане на играта, Росбул Арм ще предостави 1 брой каса за ловно оръжие RBA 135х29х19.5Допълнителна информация за продукта може да видите тук >> https://goo.gl/bZMrKB

 

Определяне на печеливш и получаване на наградата

Печелившият участник ще бъде избран чрез жребийот автоматичен интернет генератор. Спечелилият наградата от играта ще бъде обявен на Facebook страницата https://www.facebook.com/Oragie.net на 21.07.2017 г. в 13:00 ч. Ако победителят няма възможност да дойде в някой от оръжейните магазини на Росбул Арм, за да си получи наградата,  тя ще му бъде изпратена безплатно на посочения от него адрес.

 

Наслука и Успех!

 

Важно: Моля прочетете официалните правила и условия на конкурс 2 "Аз харесвам Oragie.Net" >>тук<<.

 Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.