07.08.2018

07.08.2018

 

! ОЧАКВАНА ДОСТАВКА !


Huglu се занимават с производството на на гладкоцевно оръжие от 1914 година. След период от предимно предно пълнещи се оръжия, започват и производството на еднозарядни чупещи се гладкоцевни пушки, но след като през 1962 година е основана HUGLU HUNTING FIREARMS COOPERATIVE, започват и производството на гладкоцевно оръжие с успоредно споени цеви, по-късно през седемдесетте години стартира производството на надцевки, а през деветдесетте и на полуавтомати и помпи.

 

В момента фабриката Huglu се простира на 17 хиляди квадратни метра застроена площ и има 450 служители. 80% от производството е за износ в над 50 държави по целия свят. Най-големия пазар е САЩ, но оръжия се изнасят също така и за Франция, Норвегия, Ливан, Чили, Филипините, Австралия и много други. Любопитен факт е, че цялото гладкоцевно производство на CZ USA се прави в заводите на Huglu Hunting Firearms Cooperative, където контролът и качеството на работа е на световно ниво.

 

Със 100 годишен опит зад гърба си, Huglu произвежда качествено оръжие на достъпни цени в служба на ловците и спортистите по целия свят!

 

Разгледайте наличните ни пушки във виртуалния ни магазин тук > https://goo.gl/6EZiep <Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.