10.07.2017

10.07.2017

 

Уважаеми клиенти, приятели и партньори,

 

Росбул Арм ще отпразнува 20-та годишнина от началото на търговската си дейност с разнообразни промоции за всички свои клиенти.

 

От 10 до 30 юли 2017г. за всяка покупка в нашите магазини ще ви предложим отстъпка от до -20% намаления на всички стоки.

 

Всички клиенти на виртуалния ни магазин също ще могат да се възползват от празничните намаления. Цените в онлайн магазина няма да се променят, но от показната цена при поръчка ще се ползва до -20% намаление.

 

Отстъпките ще са групирани както следва:

Карабини до -10 %

Късо нарезно оръжие до -10 %

Ловно гладкоцевно до -15 %

Патрони ловни бойни и карабинни до -15 %

Въздушно и газово оръжие до -15 %

Всичко останало  с -20 % отстъпка.

 

Забележка: Празничните намаления не може да се комбинират с други стоки на промоция, които са обявени до изчерпване на количеството.

 

Освен всичко това от 17 юли Росбул Арм ще пусне в продажба и специални подаръчни ваучери на стойност от 50 до 200+ лв. Първоначално ваучерите ще могат да се поръчват само онлайн от www.oragie.net 

 

За допълнителна и актуална информация посещавайте редовно нашия виртуален магазин и страницата ни във Фейсбукhttps://www.facebook.com/Oragie.net

 

Желаем ви приятно пазаруване,

Екипът на Росбул Арм.Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.