12.07.2018

12.07.2018

 

 

Росбул Арм е официален дистрибутор на Daystate за България. Daystate e британски премиум производител на въздушни пушки с най-висока репутация за производство на световно ниво. Въздушните им пушки са създадени за спортни цели, любителска стрелба и за борба с биологични вредители. Една от характерните особености е, че британските пневматични пушки съчетават в себе си модерните технологии и традиционните способи за производство. В голяма част от моделите на фирмата има електронни платки, контролиращи състоянието на редица части и механизми. 

 

Ние знаем, че когато нашите клиенти купуват чрез нас оръжия от Daystate, те инвестират вярата си в пушките мечта колкото и да струва това. Оценяваме тази лоялност и я възнаграждаваме с най-добрите цени плюс гаранция за всички наши настоящи и бъдещи клиенти в сектора с въздушните оръжия. Можем да направим това, защото, както нашите клиенти и ние, имаме пълна вяра във въздушните оръжия на Daystate.

 

Работим само на поръчка с авансово плащане (минимум 50%) срещу проформа фактура. Доставката е между 22 и 78 работни дни. Може да поръчате всичко от каталога на Daystate, който може да разгледате онлайн тук

Daystate brochure 2019 <

 

Доставката ще е на място в магазините ни в страната. Адресите им може да видите тук > Оръжейни магазини Росбул Арм <

 

Възможна е доставка и на части за пушките. На този етап нямаме ценова листа за тях, но при индивидуално запитване ще можем да ви ги предоставим.

 

Ако искате ценова листа и/или имате допълнителни въпроси моля не се колебайте да направите запитване чрез формата във виртуалния ни магазин тук > Направете запитване <

 

Разгледайте моделите въздушни пушки за 2018 г. Red Wolf във виртуалния ни магазин тук > Red Wolf airguns <Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.