13.03.2018

13.03.2018

 

Уважаеми клиенти, колеги и приятели,

 

За поредна година имаме удоволствието да Ви поканим да посетите нашия щанд по време на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“ 2018. На специализирания ни щанд ще представим най-новите продукти на световни производители на стоки за лов, спорт и туризъм. Нашите посетители ще могат да договорят изгодни цени за оръжие, боеприпаси, екипировка и всичко, което им е необходимо.

 

Международна изложба „Природа, Лов, Риболов" е форум за професионалисти, които представят бизнеса си, свързан с една важна част от индустрията на свободното време. Тя презентира изделия и услуги за ловния, риболовния и алтернативния туризъм и свързаните с тях браншове, като и дейността на държавните горски предприятия. По време на XXIV издание на изложението за първи път ще има Зона за екстремни спортове. Нейното тазгодишно издание ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив. Специализирана екипировка и идеи за алтернативен туризъм, последните модели дронове, фото и видео техника ще покаже новата инициатива. Тя се осъществява в партньорство със списание 360°. 

 

Очакваме ви!Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.