19.09.2018

19.09.2018

 

Традицията повелява и през тази година да участваме на "Наслука-лов, риболов, спорт". Неговото 26-о поредно издание ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември. Ще имаме удоволствието да ви представим любимите си ловни и спортни оръжия както и аксесоари плюс екипировка за лов.

 

Сред ловните оръжия ще бъде и полуавтомата на Huglu - Renova. Изящно изработено, надеждно оръжие с подсилен механизъм на инерционната система, която осигурява максимална ефективност при стрелба с тежки и леки патрони. И този път сме помислили за точния ви мерник с дневните прицели на Hawke и Delta Optical с техните титанови модели произведени в Япония. Още на нашия щанд ще намерите арбалети, лъкове, ловни ножове, също така ножове с колекционерска стойност от Северная корона. Ще имаме бинокли, монокли, зрителни тръби и още много аксесоари. Помислили сме и за ловното облекло: дрехи, ловни костюми, обувки и ботуши от испанската фирма Hart Hunting. И не на последно място по значение ще имаме и ловни патрони от латвийската фирма D Dupex, така че и за боеприпасите не мислете, ами заповядайте на щанда ни - B8.

 

Очакваме ви!

 

Цена на билет: 5 лв.

 

Работно време на изложението

26 - 28 септември - 10.00 - 19.00 ч.

29 септември - 10.00 - 18.00 ч.Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.