23.08.2021

23.08.2021

 

Уважаеми клиенти, приятели и партньори,

дойде време за нова игра предназначена за всеки регистриран потребител във Форума на ловен портал БГ ЛОВ.

 

Конкурса ще се проведе в периода 23 август – 24 октомври 2021г. За участие се счита всеки пост със снимка (под 2мб.) или снимки, публикувани във Форума в СПЕЦИАЛНА ТЕМА в раздел хладни оръжия. Препоръчително е към всяка снимка да има и кратък текст с марка, модел и обща дължина на хладното оръжие.

 

В края на периода за провеждане на конкурса, Росбул Арм ще предостави 1 брой ловен нож Кличок-2 от компания АиР Златоуст за първо място и два ножа Balder и Spikkekniv 1 Treblokk от норвежката фирма Brusletto за второ и трето място. Допълнителна информация за Кличок-2 може да видите тук > https://bit.ly/37yTGst <

 

Печелившите участници ще бъде избрани от комисия на Росбул Арм чрез томбола, която ще бъде проведена на 25.10.2021 г. от 12:00 ч. Всички спечелили награди от играта ще бъдат обявени в специалната тема във Форума на Ловния портал БГ ЛОВ.

 

Пожелаваме успех на всички участници в конкурса!

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ТЕМА В КОЯТО ДА КАЧВАТЕ ВАШИТЕ СНИМКИ ЗА КОНКУРСА Е ТУК 

 

Нека гората бъде щедра с вас.

Наслука!Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.