27.11.2020

27.11.2020

 

Уважаеми клиенти, приятели и партньори,


С настъпването на месец декември, в магазини Росбул Арм и на сайта ни www.oragie.net, стартираме специално зимно намаление, което започва в понеделник 30 ноември и ще продължи до събота 6 декември 2020г.


Отстъпките са до -15% на всички стоки онлайн и в магазините на Росбул Арм в Етрополе, Плевен и София. Ето и някои от марките, които ще са в промоция: всички пушки на Huglu, оптичните прицели на Delta Optical, дрехи за лов от Hart Hunnting, обувките на Treksta, лъкове, арбалети и всичко останало от Man Kung, въздушни пушки, пистолети и муниции от Norica, всички ножове от АиР Златоуст, Кизляр, Северная корона и Mr.Blade. Също така термо бельо и чорапи от Lаsting, раници Huntierra, столчетата на Walkstool, бойните фарове на Light Force и всичко останало налично в магазините ни и онлайн на https://www.oragie.net/

 

За първите 20 клиента, които поръчат през виртуалния ни магазин продукти за над 150 лв. ще направим специален коледен подарък - ръчно изработен нож Balder от норвежката фирма Brusletto.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ ДО 14 ДНИ ОТ ПОКУПКАТА ЗА ВСИЧКИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ НАД 60ЛВ!

 

Забележка: Всички боеприпаси, вкл. тези от Trust и DDupleks са на -10%.
Важно: отстъпката до -15% не важи за продукти, които вече са в промоция.

 

Надяваме се с това да зарадваме вас и вашите близки в наближаващите Коледно-новогодишни празници.


За повече информация посещавайте редовно нашия виртуален магазин и страницата ни във фейсбук: https://www.facebook.com/Oragie.net

 

Наслука!
Бъдете здрави.
Екипът на Росбул Арм.

 Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.