Плащане и доставка

Плащане

 

Плащането се извършва чрез наложен платеж, директно на куриера, при получаване на поръчката. Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и транспортните разходи, невключени в тази цена. Може да изчислите цената си за доставка от тук:  > ЕКОНТ изчисли цена  < При поръчка над 100 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за клиента.

 

Покупка на лизинг чрез  „Ти Би Ай Банк” ЕАД. Всички поръчки с обща стойност по-висока или равна на 150лв., могат да бъдат закупени на изплащане. Лизинговата схема е с преференциални условия при избор на 6 месечни вноски с 0 % месечно оскъпяване и първоначална вноска.

 

Доставка

 

Поръчките се обработват всеки работен ден от 10:00 до 16:00 часа, след което се изпращат чрез куриерска фирма „Eконт” до посочения от клиента адрес или до офис на съответната куриерска фирма.

 

Срокът за доставка е от един до три работни дни от изпращането на поръчката. Oragie.Net  си запазва правото да променя срока на доставка, като Ви информира за това, при приемане на вашата поръчка.

Цената за доставка се изчислява спрямо тарифите на “Еконт” за страната. Справка може да направите на > тук < или да се свържете с нас.

Цените се преференциални и са валидни само за поръчки през сайта Oragie.net.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

При ненавременна доставка, Oragie.Net не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, Oragie.Net се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера , който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

 

Отказ на поръчката

 

Клиентът има право да откаже поръчката си в следните случаи:

Стоката е получена повредена;

Не е спазен предварително уговорения срок за доставка;

Доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента (сгрешен продукт);

Цената не съответства на оферираната;

Имате възможност да върнете продукт/и в срок от 30 дни, ако не сте напълно задоволени от покупката си. Продуктът трябва да бъде неизползван и в добро състояние.

Транспортните разходи при връщане на продукт са за сметка на клиента.

Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.