Помощ

Как да направите поръчка през виртуалния ни магазин

Стъпка по стъпка

 

Стъпка 1 Влезте в профила си.

Стъпка 2 Поръчайте избрания продукт.

Стъпка 3 Финализиране на поръчката.

Стъпка 4 Тук можете да редактирате количество, което искате да поръчате, като потвърждаването става чрез бутона „Обнови количеството”, след което изберете „Продължи”.

Стъпка 5 Тук можете да изберете дали да платите на лизинг чрез ТиБиАй банк или в брой на куриер. Ако изберете в брой натиснете „Продължи”.

Стъпка 6 Изберете адрес за доставка. Когато поръчвате за първи път задължително трябва да впишете адрес независимо дали е същият, с който сте се регистрирали или е нов. Натиснете „Добави нов адрес”.

 

Стъпка 7 Изпратен сте във вашия профил. Важно! В повечето случай трябва да скролнете, за да видите отново бутона „Добави нов адрес”. Натискате го и след като добавите адреса изберете „Обратно към поръчка”.

 

 

Стъпка 8 Чекирате адреса на който искате да доставим поръчката ви и натискате „Продължи”.

Стъпка 9 Моля изберете от падащото меню фирма за доставка, след което „Продължи”.

Стъпка 10 Моля, изберете начин на плащане, след което „Продължи”.

Стъпка 11 Това е финала!  Ако продукта, който се избрали да закупите има в описанието си налични размери, моля напишете го в полето "Допълнителен коментар къмпоръчката". При поръчка над 100.00 лв. доставката е безплатна. Натиснете „Поръчай”.

 

Вашата поръчка е приета успешно. Благодарим Ви, че пазарувахте от нас!

Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.