Технически преглед на оръжие

ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД И ИЗДАВАНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ГОДНОСТ НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ

 

Защо Ви е необходимо?

 

Удостоверение за годност на оръжие е нужно на всеки, който трябва да продължи срока на разрешението си за носене и употреба или зачисли ново придобито оръжие втора употреба. Имайте в предвид, че удостоверение за годност може да бъде издадено единствено от носител на разрешение за ремонтни дейности. Притежаваното от нас разрешение е на името на "Росбул Арм" ЕООД.

 

Как се издава удостоверение:

 

За да се издаде такова удостоверение за годност, клиентът е нужно да представи лична карта, оръжието за преглед и разрешение за носене или закупуване на същото.

ВАЖНО! - разрешението не трябва да е с изтекъл срок на валидност.

 

Къде може да извършите технически преглед за годност?

 

Във всички оръжейни магазини на „Росбул Арм”. Пълен списък на магазините вижте тук: http://www.oragie.net/magazini

 

След щателна проверка на функционалността на оръжието, ние издаваме удостоверение за годност на оръжието на основание чл. 47 и чл. 87 от ЗОБВВПИ, в уверение на това, че притежаваното огнестрелно оръжие е преминало на технически преглед за техническа изправност, безопасност и годност за лов, охрана, самоохрана и спортни цели.

 

Времето необходимо за извършване на преглед е в рамките на половин час и не е необходимо да бъде оставяно при оръжейника.

 

Валидността на удостоверението за годност е за период от 6 (шест) месеца от датата на издаване.

 

Колко струва?

 

Цената за издаване на удостоверението за годност на оръжие е в размер на 7 (седем) лева за брой оръжие.

Вие желаете да направите запитване за продукт:Моля, попълнете коректно всички полета от формата. Това ще ни помогне да отговорим бързо на вашето запитване. Благодарим Ви.